/

  Restorani i barovi

  Hotel posjeduje moderno opremljen restoran na 2 nivoa, kapaciteta 300 mjesta. Degustaciju nacionalne i internacionalne kuhinje gosti  sebi mogu priuštiti i na restoranskoj terasi hotela na kojoj  tokom ljeta možete prisustvovati raznim manifestacijama koje se održavaju svake druge večeri. Našim gostima, uz pomoć kulturno umjetničkog društva, želimo predstaviti nacionalni ples i nošnju kroz program koji traje 70 minuta.

  Takodje, za ljubitelje internacionalne evergreen muzike priredjujemo program u trajanju od po 3 sata tokom večernjih časova.

  *Raspored obroka:

  Doručak:  07.00 - 10.00 h
  Ručak:     13.00 - 15.00 h
  Večera:   19.00 - 21.30 h

  *Napomena:  Sva tri obroka se serviraju na švedskom stolu. Usluge A la carte i room servisa su takodje dostupne tokom cijelog dana.

  Usluge spoljašnjeg  i unutrašnjih barova možete koristiti prema rasporedu prilagodjenom radnom kodeksu hotela.

  Unutrašnji šank bar (kafeterija) kapaciteta 50 mjesta je otvoren za goste od 08.00-24.00 časova. Ovaj prostor je pogodan za praćenje dogadjaja kao što su vijesti, sportska i modna dešavanja na velikim televizijskim ekranima.

  Spoljašnji šank bar se nalazi na bazenu i otvoren je za goste od 09.00-18.00 časova. Osim konzumiranja kafa, pića i sladoleda na ovom bazenu možete koristiti besplatne ležaljke i suncobrane.

  Šank bar u restoranu je otvoren od 07.00-24.00 časova.

  Na sva tri bara možete koristiti uslugu all inclusive-a.

  Panorama