/

  Hotelska plaža i bazeni

  Na samo 80 m od Vila Oliva nalazi se čuvena pjeskovita petrovačka plaža dugačka 600 m. Deo plaže, kapaciteta 150 ležaljki, je rezervisan za goste hotela po specijalnim tarifama.

  Naspram plaže nalaze se ostrva Katić i Sveta Nedjelja, čije ljepote za Vas prestaju biti nedostižne onoga trenutka kada odlučite iznajmiti kajak, pedalinu ili se odlučiti na turu gradskim brodićem. Prelijepa plaža Lučice je udaljena 300 m od hotela i dugačka 220 m.

  Na samom kraju kompleksa Hotela Vile Oliva, možete naći mir pod krošnjama svetog stabla masline koje okružuju spoljašnji bazen i doprinose opuštajućoj atmosferi. U okviru otvorenog bazena nalazi se šank bar na kojem možete koristiti usluge pića i poslastica. Pored spoljašnjeg, hotel posjeduje i unutrašnji bazen veličine 100 m2 koji sa svojim dodatnim sadržajem čini SPA.  

  Ove usluge, gostima su dostupne u centralnoj zgradi na -2 spratu. Korisćenje sadražaja kao sto su sauna, parno kupatilo, djakuzi i bazen su besplatni dok usluge profesionalne Azijske masaže se naplaćuju shodno cjenovniku hotela.

  *Napomena: Lezaljke na otvorenom i zatvorenom bazenu se ne naplaćuju.